Student en Foto

Bruilofts-fotoreportage


Wij bieden u een bruilofts fotograaf voor:


* Ceremoniele reportage

* Avondfeest-reportage

* Beveiligd web-album met wachtwoord.

* Fotoalbum afgedrukt op Premium Ilford Galerie®.

* Video-compilaties


GRATIS vrijblijvende
offerte aanvragen

Scroll omlaag voor meer informatie

Bruiloftsfotografie


Maak de herrinering van uw bruiloft voor eeuwig met een bruiloftsreportage van Studentenfoto die het verhaal vanzelf vertelt.

Ceremoniele foto's

Spanning volop tijdens de ceremonie. Studentenfoto help u dit moment perfect vast te leggen, zonder de aandacht te trekken.

Diner en avondfeest fotografie

Het diner, de toespraken en de intimi waarmee u tafelt. Studentenfoto legt het op persoonlijke wijze voor u vast. Een mix van foto's en video-opname's wordt gebruikt om zo de geweldigste toespraken te verëeuwigen.

Beveiligd web-album

Via onze beveiligde website voor klanten kunt u, indien gewenst, uw foto-album delen met uw gasten. U kunt zelf selecteren welke foto's er in het album zichtbaar zijn, voordat u het digitale foto-album aan uw gasten doorgeeft. Daarnaast kunt u kiezen om de foto's wel of niet deelbaar wilt maken via Facebook.

Drukwerk

Studentenfoto beschikt over een modern 12 kleuren afdruksysteem voor levensechte kleuren. We gebruiken 'Ilford Galerie' papier van expositiekwaliteit, waardoor een foto-album tot wel 80 jaar zijn kleur behoud! Daarnaast binden we zelf fotoalbum's.

Tarieven

Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. We reageren binnen 24 uur.

Gratis vrijblijvende offerte aanvragenAls u het onderstaande formulier invult, ontvangt u binnen 48 uur een gratis en vrijblijvende offerte.

*Organisatie:

*Contactpersoon:

Telefoon

*E-mail:

*Aantal personen:

*Datum (dd-mm-jaar):

Aanvraag verzenden >>>